Bitcoin Tuesday 2020 edistää salausta lahjoittamalla järjestöille

Salausvaluutta-lahjoitusyritys Giving Block mainostaa Bitcoin-tiistaina 1. joulukuuta, kerätä varoja järjestöille ja edistää salauksen käyttöönottoa

Perustajat Alex Wilson ja Alex Duffy perustivat Giving Blockin vuonna 2018. Pari oli nähnyt, että suuria määriä Bitcoinia lahjoitettiin pienelle määrälle voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, jotka olivat mahdollistaneet salauksen lahjoitukset.

Vuoden 2017 härkämarkkinoiden jälkeen monet salauskauppiaat pystyivät tuottamaan merkittäviä voittoja. Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa IRS kohtelee salausvälineitä omaisuutena, mikä tarkoittaa, että salauskauppiailla oli verokannustin lahjoittaa Bitcoin suoraan järjestöille. Monet kauppiaat tekivät tämän varmistaakseen verovoiton heti, ja useat voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, jotka pystyivät vastaanottamaan salauksen, saivat kiitollisesti nämä lahjoitukset.

Giving Blockin perustaja Alex Wilson sanoo, että heillä on suuret odotukset tälle tiistalle. ”Viime kerralla, kun Bitcoin osui 20 000 dollariin, näimme miljoonia dollareita lahjoitetuksi järjestöille pelkästään joulukuussa. Odotamme valtavia merkittäviä lahjoja tänä vuonna. On paljon salauskauppiaita, jotka istuvat pääoman voitoissa, jotka he voivat kompensoida lahjoittamalla järjestöille. Salausvaluutan lahjoittaminen luo hyveellisen antosyklin. Korkeammat salauksen hinnat merkitsevät enemmän salauksen antamista. Lisää salauksen antaminen tarkoittaa enemmän salauksen käyttöönottoa. “

Shehan Chandrasekera, CoinTrackerin verostrategiajohtaja, bitcoin- ja salausvero-ohjelmistojen käynnistys kertoo, että salauksen lahjoittaminen hyväntekeväisyysjärjestöille on yksi kourallisista verostrategioissa sallituista verostrategioista. „Salauslahjoitukset tarjoavat kaksi etua kerralla“, Chandrasekera selitti. „Lahjoittamalla kryptovaluutta hyväntekeväisyysjärjestöille, ensinnäkin, voit kiertää arvostettujen kryptovaluuttaosuuksien myyntivoittoverot. Toiseksi saat A-aikataulusta vähennyksen, joka vähentää sekä salauksen että muun kuin verotettavan tulosi. “

Giving Block perustettiin tarjoamaan ratkaisu järjestöille salauksen lahjoitusten vastaanottamiseksi. Yritys toimii myös keskuksena varakkaille salakirjoittajille ja sijoittajille löytääkseen voittoa tavoittelematon järjestö, joka edustaa heidän tukemaansa aihetta ja on kiinnostunut lahjoittamaan.

Vuonna 2019 vain 12 voittoa tavoittelematonta organisaatiota pystyi hyväksymään salauksen lahjoituksia. Vuotta myöhemmin ja potentiaalisilla lahjoittajilla on nyt valittavana yli 120 voittoa tavoittelematonta järjestöä, ja on helpompaa kuin koskaan aloittaa kryptovaluutta-lahjoitusten hyväksyminen.

Ensi viikolla 1. joulukuuta pidettävä Bitcoin-tiistai on Giving Blockin uusi aloite kerätä varoja voittoa tavoittelemattomille yhteisöille ja edistää salauksen yleistä käyttöönottoa.

Useat maailman johtavista voittoa tavoittelemattomista organisaatioista ovat yhdessä salauksen suurimpien tuotemerkkien kanssa hyvässä tarkoituksessa, joka kerää varoja niille, jotka tarvitsevat niitä eniten, samalla kun se lisää salauksen profiilia.

Voittoa tavoittelemattomiin osallistujiin kuuluu kuuluisia järjestöjä, kuten Pelastakaa Lapset, Ei Kid Hungryä ja American Cancer Society, sekä laaja joukko muita pieniä ja keskisuuria voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, kuten Sea Shepherd UK, The Seasteading Institute ja The Tor Project. terveydenhuolto, koulutus villieläimille ja paljon muuta.

Bitcoin Tuesday-kampanjaa sponsoroivia salausyrityksiä ovat Gemini, Ledger, Blockfolio, Flexa, Storj, Silvergate ja Ditto PR.

Comments are closed.