Bitcoin har dramatisk udvidet sine tab i dag, da priserne glider yderligere $ 1.000 på under 24 timer. I går observerede vi, hvordan det førende aktiv var ved at komme sig sammen med $ 11.400, og forventede, at det ville skubbe sidelæns, inden der kom endnu et stort træk.

Ser man på 4-timers diagrammet, kan vi se, at det gjorde netop det . Indtil de tidlige timer i dag kramede BTC tæt langs den tidligere supportzone (grøn), indtil en anden enorm bølge af salgspres ankom og kørte priserne ned til $ 11.225 (0,618 Fibonacci-udvidelsesniveau)

I løbet af det andet ben af ​​sammenbruddet lykkedes det at sælge panik at køre BTC-priser gennem de psykologiske $ 11.000 og ned til $ 10.450-niveauet, før de blev korrigeret.

Ifølge data fra Coinmarketcap er yderligere 28 mia. $ Fjernet fra det globale kryptomarked i dag – samlet 45 mia. Dollar fra den seneste top på 394 mia. Dollar den 1. september.

På 4-timers BTC / USD-diagrammet kan vi se, at det førende kryptoaktiv i øjeblikket sidder langs 1.0 Fibonacci-udvidelsesniveauet. En enorm mængde ubeslutsomhed driver markedet lige nu, hvilket gør det vanskeligt at forudsige, hvor Bitcoin vil gå videre.

Den næste logiske support er ordreblokzonen omkring $ 10.200 – $ 10.175, som også stemmer overens med 1.382 Fibonacci-udvidelsesniveauet. Men hvis priserne lander her, er det meget sandsynligt, at vi ser et break back under 5 tal, da flere handlende sælger i forventning om CME Bitcoin futures gap- udfyldning.

På det daglige diagram kan vi se, at 100 EMA-linjen (rød) var i stand til at fange vægen fra det seneste nedadgående ben og hjælpe tyrerne med at starte et opsving, da de skrev disse linjer. Dette vil fortsat være en af ​​de vigtigste understøttelser, der skal overholdes, da Bitcoin forsøger at stabilisere sig.

Hvis niveauet på $ 10.000 er brudt, bør vi forvente, at hullet udfyldes, efterfulgt af et muligt stærkt rebound tilbage mod $ 10.600 og $ 11.000

Et fald så lavt som $ 10K ville sandsynligvis sende Bitcoin til den oversolgte region i den daglige RSI for første gang siden det enorme Coronavirus-drevne nedbrud i marts. Dette ville sende et kæmpe købsignal til Bitcoin-forhandlere og uden tvivl udløse et stort antal handelsbots, hvilket ville hjælpe med at starte trendomvendelsen.